Yaşam

15 Haziran Gelinim Mutfakta Birinci Kim Kazandı? Gelinim Mutfakta Çeyrek Altın Kazananı ve Bugünün Puan Durumu!

Gündüz kuşağının sevilen lezzet yarışması Gelinim Mutfak 15 Haziran Perşembe akşamı ekranlardaydı. 1163. bölümüyle izleyici karşısına çıkan programda heyecanlı anlar yaşandı. Kanal D ekranlarının vazgeçilmez yarışmasında gelinler kıyasıya yarıştı. Bugünün kazananı sonucunda isim belli oldu! Tabii günümüzde sadece yemek değil, gelinler ve kayınvalideler arasında da rekabet vardı. Peki 15 Haziran Perşembe günü Gelinimin Mutfağı’nda kim kazandı? Gelin Mutfağında puan durumu nasıl oldu, haftanın birincisi kim oldu?

Detaylar burada!

15 Haziran Perşembe Günü Gelinimin Mutfağında Neler Oldu?

1164. bölümüyle ekrana gelen yarışmada heyecanlı anlar yaşandı. Nursel Ergin’in sunumuyla izleyiciyle buluşan lezzet programı Gelin Mutfağı’nda gelinlere bir haber verildi!

Gelinlerin yaptığı tarifin yanı sıra aralarında geçen tartışmalar da gündem oldu. Peki 15 Haziran Perşembe Nedime Mutfağı’nda kazanan kim oldu? ??

Gamze’nin tarlada çalıştığı anlara gelinler nasıl tepki verdi?

Miyase, Gamze’nin neden çalışarak kocasına bakamadığını sorar ve bu durum Gamze’yi zora sokar. Gamze bugün intikam almak için tarlada çalıştığı anların videosunu izledi!

‘Gamze kaç dönüm arazi ektin fotoğraf çektin’ sözleri gelinler arasında tartışma yarattı.

İnsanlara hava atmak için bahaneler arıyorsunuz!

14 Haziran Çarşamba gününün kazananı Miyase oldu. Miyase gelinin bugün kazandığı çeyreklerle gösteriş yapması stüdyoda tartışma yarattı!

“Kocamın ikinci el eşyalarına gittim.”

Bu bölümde Suzan’ın gelin evinden görüntüler de yayınlandı. Eşyaların eski döneme ait olduğunu fark eden gelinler bunu sormadan geçmedi. Suzan’ın ‘Eşimin ikinci el eşyasıyla evlendim’ sözleri stüdyoda büyük şaşkınlığa neden oldu.

Gelinimin Mutfağında Bugünkü Menüye Ne Oldu?

Gelin Mutfakta her bölümünde ayrı bir lezzetle seyirci karşısına çıkmaya devam ediyor. Her gün farklı tanımlamaların yapıldığı programdaki tarifler gündemde.

Bugün Gelin Mutfağı’nda gelinlere verilen tarif patatesli milföy oldu. Kapıya gelen misafirler için kolayca hazırlayabileceğiniz bir tarif olan mantı, herkesin ilgisini çekmeyi de başardı.

Ancak oylama başlayınca Miyase’nin kayınvalidesinin gelinine 1 puan vermesi olay yarattı!

Programda kayınvalideler hangi tabağın kime ait olduğunu bilmeden oy kullanıyor. Bugünkü oylamada en düşük puanı Miyase’nin kendi kayınvalidesi verdi!

15 Haziran Perşembe Günü Mutfakta Gelinimi Kim Kazandı?

Bugünkü çeyrek altının kazananı Gamze oldu! Yarın yapılacak dönem finali öncesi birinci olan son isim Gamze oldu.

Gelinim 15 Haziran Perşembe Mutfakta Puan Durumu!

  • OYUN 17

  • SUSAN 14

  • TUĞBA 11

  • MİYASE 9

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu