Haber

29 Ekim 2023 Pazar Akşamı Kaçırdığınız Haberler

Dün gece neyi kaçırdınız ya da tüm detaylarıyla tekrar okuyup ‘ne oldu?’ diye merak ettiniz. Haberleri sizler için derledik. İşte 29 Ekim Pazar akşamının kaçırmamanız gereken ve mutlaka okumanız gereken içerikleri…

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, 30 Ekim Pazartesi günü okul öncesi, ilkokul, ortaokul ve lise okullarının kapatılacağını duyurdu. Tatil kararının akşam geç saatlerde gelmesi velileri üzdü.

Dilan Polat ve Engin Polat’ın çiftle ilgili sorunları hâlâ devam ediyor. Polat çifti uzun süredir devam eden sessizliğini bu açıklamayla bozdu.

Dağıstan’da İsrail’den ayrılan Yahudilerin havalimanına indiğini öğrenen yüzlerce kişiden oluşan öfkeli grup, terminale baskın düzenledi. Havaalanında ve uçaklarda Yahudileri arayan grubun öfkesinin geçmemesi üzerine havaalanı kapatıldı.

Google arama motorunda Türk Lirası-ABD Doları ve Türk Lirası-Euro göstergelerinde ani düşüş yaşandı. Sistemsel bir hatadan dolayı sitenin hatalı olduğu söylendi. Döviz kuru göstergelerinde herhangi bir iyileşme yaşanmadı.

2023 Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Büyük Ödülü’nün sahipleri belli oldu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak sanatçıları tebrik etti.

Tarihçi ve yazar Nihal Atsız’ın oğlu gazeteci Yağmur Atsız vefat etti. Almanya’nın Köln kentinde yaşayan Yağmur Atsız, 83 yaşında vefat etti.

Cumhuriyetin 100’üncü yılı dolayısıyla ülke genelinde düzenlenen 29 Ekim etkinliklerinde renkli görüntüler ortaya çıktı.

Şarkıcı İrem Derici’nin yönetmen Gökhan Fırat’la aşk yaşamaya başladığı iddia edildi.

Icardi’nin eşi ve menajeri Wanda Nara, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada lösemiye yakalandığını duyurdu.

Cumhuriyetin 100. yılına özel olarak ATV ekranlarında yayınlanan ‘Kim Milyoner Olmak İster’ programına katılan milli voleybolcu Zehra Güneş, bilmediği 2008 UEFA Şampiyonlar Ligi sorusunu sordu. Konunun muhatabı Volkan Demirel.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu