Ekonomi

Binance Avrupa ülkesinden çekiliyor!

Şirketten yapılan açıklamada Binance’in Hollanda pazarından çekildiği ve Hollanda’da ikamet eden yeni kullanıcıların kabul edilmeyeceği kaydedildi.

Hollanda’da kayıtlı mevcut kullanıcıların yatırımlarını ancak 17 Haziran saat 00:00 itibari ile çekmelerine izin verileceğinin belirtildiği açıklamada, kullanıcılara varlıklarını bir an önce Binance’ten çekmeleri tavsiye edildi.

HER ÇABA GÖSTERMEYE DEVAM EDECEĞİZ

açıklamada, “Binance, Hollandalı düzenleyici kuruma bir kripto varlık hizmet sağlayıcısı olarak kapsamlı bir kayıt sürecindeydi. Hollanda düzenlemeleri kapsamında ülkedekilere hizmet vermek için çeşitli yollar denememize rağmen, bir kripto varlık hizmet sağlayıcısı olarak kayıt olamadık. Bunu elde etmek için her türlü çabayı göstermeye devam edecektir.”ifadeler kullanılmıştır.

Binance’in kara paranın aklanmasının ve terörün finansmanının önlenmesine yönelik Avrupa Birliği (AB) standartlarına uygun olduğu ve birçok AB üye ülkesinde kayıtlı olduğu belirtilen açıklamada, Binance’in yeni kabul edilen Kripto Para Piyasaları Yönetmeliği’ne ( AB’nin MiCAR). ‘nin gerekli çalışmaları yapmaya kararlı olduğu vurgulandı.

3 MİLYON 325.000 EURO BİNANCE’E KESİNLİKLE HAZIRLANDI

Binance’in geri çekilmenin gerekli olduğu konusunda hayal kırıklığına uğradığı ve Hollandalı düzenleyicilerle ilgili ve şeffaf bir biçimde ilişki kurmaya devam edeceği bildirildi.

Açıklamada, Hollanda’da kalan diğer Binance kullanıcılarına, hesaplarının bu karardan nasıl etkileneceğine ilişkin kapsamlı bilgilerin yer aldığı bir e-posta gönderileceği belirtildi.

Hollanda Merkez Bankası (DNB), gerekli kayıtları tamamlamadan süreci sağladığı gerekçesiyle Binance’e 2022 yılında 3 milyon 325 bin euro ceza kesmişti.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu