Haber

Birbirine düşman iki aile arasında silahlı kavga: 2 kişi yaralandı

Birbirine düşman iki aile arasında silahlı kavga: 2 kişi yaralandı

ZONGULDAK – Zonguldak’ın Alaplı ilçesinde karşılıklı olarak çıkan kavgada muhtar bıçaklanarak 2 kişi yaralandı. Tekrar çıkan kavgada biri tabancayla 2 kişi yaralandı.

Olay, dün gece Alaplı Çatak Köyü Muratlı Mahallesi’nde meydana geldi. Aralarında husumet olduğunu öğrenen aile, muhtarın konağına giderek muhtar RK ile tartışmaya başladı. Tartışma kısa sürede kavgaya dönüştü. Çıkan arbedede Çatak Köyü Muhtarı RK bıçak darbesi ile 2 kişi de aldığı darbelerle yaralandı.

Bugün akşam saatlerinde yine kargaşa yaşandı. Tezlere göre EY ve beraberindeki 2 kişi, Çatak köyü muhtarı RK’nin evine gelerek eve girmeye çalıştı. Muhtar RK’nin babası MK, halka, konutta küçük çocuklar ve kadınların olduğunu ve çıkmak zorunda kaldıklarını söyledi. Bunun üzerine EY ve beraberindekiler, evi cam ve çerçeveleri kırarak yıktı. Olayların büyümesi üzerine baba MK pompalı tüfekle havaya 3 kez uyarı ateşi açtı. Silahla alevlenen olayda MK, EY’ye pompalı tüfekle ateş etti. Kanlar içinde kalan EY için vatandaşlar durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda ambulans ve jandarma ekipleri sevk edildi. Köye gelen jandarma ekipleri, konut çevresinde geniş güvenlik önlemi alarak olaya karışanları gözaltına aldı.

Sağlık ekiplerinin olay yerine yaptığı müdahalenin ardından yaralanan 2 kişi ambulansla Ereğli Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olay yeri inceleme ekipleri tarafından bölgede inceleme başlatıldı.

Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

haberpamukova.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu