Haber

Bünyamin Çiftçi gün boyu sahada

KOCAELİ (İGFA) – 3 Şubat’ta düzenlenen aday tanıtım toplantısında Çayırova Belediyesi Başkan Adayı olarak açıklanan İnşaat Mühendisi Bünyamin Çiftçi, gün boyu saha ziyaretlerine devam ediyor. Görev süresi boyunca Çayırova halkının her zaman yanında olan Önder Çiftçi, seçim sürecinde de temposunu artırdı. SKM programları çerçevesinde sahada çevrilmemiş taş bırakmayan Bünyamin Çiftçi, sabah namazından başlayarak gün boyu ziyaret programlarına devam ediyor. AK Parti Çayırova İlçe Başkanı Erhan Sarıdede ve Cumhur İttifakı ortağı MHP Çayırova İlçe Başkanı İsmail Akkuş ve Çayırova halkıyla bir araya gelen Bünyamin Çiftçi, ziyaretleriyle gönüllere dokunuyor.

SIKILMAYAN EL, DOKUNMAYAN KALB BIRAKMAZ

AK Parti Çayırova Belediye Başkanı Adayı ve Mevcut Belediye Başkanı Bünyamin Çiftçi, ziyaretleri kapsamında ilçedeki hastaları ve Çayırova’nın çınar ağaçlarını ziyaret etti. Önder Çiftçi ayrıca yakınlarını kaybeden Çayırova halkını da ziyaret ederek başsağlığı diledi. Umre görevini yürüten Çayırovalı hemşerilerini yalnız bırakmayan Bünyamin Çiftçi, toplumun her kesimiyle bir araya gelerek Çayırova’da ne gönüle dokundu ne de el sıkıştı.

“VATANDAŞLARIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

Konuyla ilgili açıklama yapan Bünyamin Çiftçi, “Çayırova’da el değmemiş el, el değmemiş yürek bırakmamak için saha çalışmalarımıza devam ediyoruz. Sabah erken saatlerde başladığımız saha ziyaretlerimize gün boyu devam ediyoruz. Cumhur İttifakı ruhuyla çalışmalarımızı aralıksız sürdüreceğiz. Biz her zaman halkımızın yanındayız ve her zaman da onların yanındayız. Çayırovalı hemşerilerimizden aldığımız güçle yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz” dedi.

oltuajans.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu