Teknoloji

Çevrimiçi Halkla İlişkiler Hizmeti B2Press, Hollanda’daki The Next Web 2023’e katılıyor

Teknoloji, iş dünyasının dinamiklerini değiştirmeye devam ederken, 15-16 Haziran tarihlerinde Hollanda’da düzenlenen The Next Web 2023 etkinliğinde 6.000 küresel şirket bir araya geldi. Açılışını Hollanda Başbakanı Mark Rutte’nin yaptığı etkinliğe Online PR Service B2Press de katıldı.

The Financial Times’ın iştiraki olan The Next Web tarafından düzenlenen TNW Conference 2023, 15-16 Haziran tarihlerinde Hollanda’nın Zaandam kentinde düzenlendi. Etkinliğe 10 binden fazla küresel ziyaretçi, 6 bin şirket ve 1.500 start-up katıldı. Hollanda Başbakanı Mark Rutte, Avrupa’nın en büyük teknoloji etkinliklerinden biri olan TNW Konferansı 2023’ün açılış konuşmasını video mesajla yaptı. Etkinliğe küresel şirketlerin yanı sıra siyasi liderler ve politikacılar da katıldı.

TNW Müdürü Myrthe van der Erve açılışta yaptığı konuşmada şunları söyledi: “Avrupa’nın en büyük teknoloji etkinliklerinden birini düzenlemekten gurur duyuyoruz. Teknolojinin gelişimini küçümsememek aynı zamanda teknoloji ile dönüşebilmek ve sağladığı kazanımları avantaja çevirebilmek gerekmektedir. Bu nedenle etkinliğimizin sloganını “Tech for good” olarak belirledik.”

“İş dünyasının PR çalışmalarında medyanın gücünden faydalanmasını sağlıyoruz.

Online PR Hizmeti İstanbul, Atina ve Hollanda’daki iki ofisinden faaliyetlerini yürüten B2Press, TNW Conference 2023 katılımcıları arasında yer aldı. Etkinlikle ilgili izlenimlerini paylaşan B2Press Yönetici Ortağı Ediz Tokabaş, şubeleri hakkında değerlendirmelerde bulunurken, geliştirdikleri iş modelleri ile sektöre nasıl yön verdiklerini de anlattı.

Etkinlikle ilgili değerlendirmelerini aktaran Ediz Tokabaş, “Amsterdam’ın dinamik ekosisteminde gelişen başarılı bir girişim olarak medya sektöründe tanık olduğumuz dönüşümü bu etkinlikte sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Elbette teknoloji, değişimin hızını artıran ve bu süreçte yeni iletişim ve etkileşim yollarının keşfedilmesini sağlayan katalizör olarak konumlanıyor. İş dünyasının halkla ilişkiler stratejilerinin yeniden yazılmasına ve medyanın yeniden tanımlanmasına tanık olurken, medyanın gücünü sadece PR’da değil, pazarlama çalışmalarında da kullanmasına olanak tanıyoruz.”

Bu etkinlik vizyonumuzu şekillendirmemize yardımcı oldu

B2Press Yönetici Ortağı Ediz Tokabaş, etkinliğin iş süreçlerine katkısını şu sözlerle değerlendirdi: “Canlandırıcı ve destekleyici bir ortam sunan TNW Next Web 2023, şirketimizin yolculuğunda kritik bir rol oynadı. Vizyonumuzun şekillenmesine katkı sağlarken, yeni işbirliklerine kapı açarak başarı ve büyüme potansiyelimizi de artırdı. B2Press olarak buradan aldığımız motivasyonla teknoloji ve medyayı buluşturduğumuz iş modelimizi, firmaların seslerini ve hikayelerini daha fazla duyurabilmeleri için geliştirmeye devam edeceğiz. Şubemizi canlılık, kapsayıcılık ve teknoloji odağıyla dönüştürmeye devam edeceğiz.”

seydikemer-haber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu