Haber

Eski sevgilisinin nişanlısını sokak ortasında öldürüp intihar etti! Genç kızın çığlıkları sokağı inletti

Polonya.

ESKİ SEVGİSİNİN FİNANSINI ÖLDÜRDÜ VE İNTİHAR ETTİ

Polonya’nın turistik Poznan ilçesinde şehir merkezindeki otelin önünde meydana gelen olayda Mikolaj Bachosz isimli kişi, kendisini kıskanan eski sevgilisi Julia Harmaciska ile nişanlısı Kordian Domagaa’nın karşısına çıktı. Teolojik tartışmanın ardından Bachosz silahını çıkardı ve Domagaa’yı öldürdü. O sırada 20 yaşındaki kız çocuğu acı içinde haykırdı.

ROMANTİK BİR HAFTASONU GEÇİRMEK İSTEDİLER

Polis sözcüsü Andrzej Borowiak’a göre, Pazar gecesi meydana gelen olayda 30 ve 31 yaşlarındaki iki erkek öldü. Domagaa’nın bir blog yazarı ve sanatçı olmanın yanı sıra yerel bir yönetim kurulu üyesi olarak görev yaptığı ve saldırganın vurulduğu sırada romantik bir hafta sonu için Harmaciska ile birlikte olduğu söyleniyor.

“GÖRDÜĞÜM EN SEVGİLİ VE SEVGİLİ İNSANDI”

Domagaa’nın şok içindeki arkadaşı Kamil Grzebyta, “Nereden başlayacağımı bilmiyorum,” dedi. “Dün açık bir günde bir genç nişanlısının gözü önünde vurularak öldürüldü. Muhtemelen tanıdığım en neşeli ve neşeli insandı. Her zaman cana yakın ve güler yüzlü bir blog yazarı ve sanatçıydı. Katilinin de benim bir arkadaşım olması da aynı derecede şok ediciydi.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu