Haber

Halk TV’nin işvereni yine kaçak inşaata başladı!

Halk TV patronu Cafer Mahiroğlu her yıl kaçak yapılaşmalarla gündeme gelmeye devam ediyor. 2021 yılında Çanakkale Assos’taki sit alanında yaptırdığı kaçak restoranı, ruhsatsız olarak üst düzey CHP’lilerin katıldığı törenle açan Cafer Mahiroğlu, Boğaz’daki villasına kaçak zemin yaptırırken yakalandı. 2022’de İstanbul Sarıyer’deki Önizleme Bölgesi.

İBB’nin bağlı kuruluşu olan Boğaziçi İmar Müdürlüğü ise tüm tepkilere rağmen inşaatı işleme koymadı. İstanbul Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürlüğü, kaçak yapıyı mühürleyerek, geçen yıl 26 Ağustos’ta inşaatın yıkımına başlamıştı.

“VATANDAŞIN UNUTMASI BEKLENİYORDU!”

AK Parti İstanbul İl Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Lideri M. Ejder Batur, “Tam bir yıl önce bu konu gündeme geldiğinde kaçak yapılaşma İBB tarafından dondurulmuştu ve vatandaşın bu konuyu unutması bekleniyordu. Şimdi binanın tüm hacmi çelik konstrüksiyonla kaçak olarak büyütülmeye çalışılıyor. Ekrem İmamoğlu yönetimindeki İBB, hem kendi partisi içinde hem de Halk TV işvereniyle birlikte Halk TV’nin destekçisi. “Diğer tüm vakıflarından dolayı borcunu ödüyor olması lazım ki bu sefer bina büyütülsün” tüm hacmiyle yasa dışıdır. İnşallah 7 ay sonra 5 yılını İstanbul’a kaptırıp bu kutsal şehri nimet olarak görenler, İstanbullu hemşehrilerimizden gereken karşılığını sandıkta alacaklardır.”dedi.

KAYNAK: SABAH / MUSTAFA KAYA – BARIŞ SAVAŞ

kavakliderehaber.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu