Haber

Her iki fotoğraf da Ukrayna’da çekildi! Bir yanda savaş bir yanda eğlence

Ukrayna Başkent Kiev’in en bilinen ve modaya uygun sahil barlarından biri olan ‘Kyiv Beach Club’, savaş devam ederken normal bir yaşam sürmeye çalışan birçok yerel halk tarafından ziyaret ediliyor. Partinin tadını çıkaran Ukraynalılar, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’in ülkeye yönelik saldırısına aldırış etmeden sahilde alkollü içkilerin tadını çıkarıyor.

HAVUZ BAŞINDA KEYİFLİ

Video görüntüleri, Kiev’in Hydropark semtindeki Fifty Beach Club’da bikinili kadınları ve üstsüz erkekleri havuz başında eğlenirken gösteriyor. Bu sahil barı, Ukrayna başkentinin ünlü bir parçası olan Desenka Nehri’nin kıyısında, yerel halk ve turistler arasında popüler bir destinasyonda yer almaktadır. Nehrin diğer tarafında, Park Köprüsü’nün üzerinde, birçok Rus füzesinin düştüğü yer var – ama bu, yerlileri hiç rahatsız etmiyor gibi görünüyor.

“ŞİMDİ PARTİ ZAMANI MI?”

Ukraynalıların eğlenceli görüntüleri bazı internet kullanıcılarının tepkisine neden oldu. Bir kişi, “Panik ve endişe içindeyken parti yapma zamanı geldi mi?” dedi. diye sordu. Bir diğeri, “İngiltere’deki İngilizlerden daha iyi yaşıyorlar” diye yazdı.

“SÜREKLİ SÜREKLİ OTURMAYACAĞIMIZI DÜŞÜNÜYORLAR”

Ancak Ukraynalı sosyal medya fenomeni Marta Vasyuta, Londra ve Lviv’de yaşadığını iddia ederek tepki gösterdi. “İnsanlar gerçekten her zaman sığınaklarda oturduğumuzu mu düşünüyor?” yazdı.

VİDEONUN YAPILDIĞI TARİH TAM OLARAK BELLİ DEĞİL

Video dört gün önce yayınlandı ancak yepyeni çekim tarihi Daily Star tarafından doğrulanamadı. Kulübün Instagram sayfasından yapılan son paylaşımlar, iki ay önce açılan yaz sezonunu övüyor. Bugün (11 Ağustos) yayınlanan bir Instagram hikayesi, şemsiye altında güneşlenen şezlongların sahilde oldukça havalı göründüğünü gösteriyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu