Haber

‘İBB’den Atıldım’ Dedi: Gerçekler Farklı

Millet İttifakı’nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu, Babala TV’ye katıldı. çekimde “İBB’den ihraç edildim, şeref sözü mü?” Soru soran Ozan Şimdi’nin İBB çalışanı olmadığı ortaya çıktı.

Gerçekler Farklı

Oğuzhan Uğur, seçimlerin ikinci plana bırakılmasının ardından Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’nu programına katılmaya davet etti.

Oğuzhan Uğur’un çağrısına olumlu yanıt veren Kemal Kılıçdaroğlu, geçtiğimiz Pazar günü Babala TV’nin Konular Açık Mikrofon programına katıldı. Yaklaşık 7 saat süren programa Kemal Kılıçdaroğlu’na karşı çıkanlardan çok sayıda soru geldi. Kılıçdaroğlu’nun soruları kibar ve sakin bir şekilde yanıtladığı görüldü.

‘Tek bir kriterimiz var; Bu liyakat’

Ozan Now isimli bir vatandaş, Kemal Kılıçdaroğlu’na, “İBB’den ihraç edildim, namus sözü biliyor musunuz?” soruyu yöneltti.

Ancak programın yayınlanmasının ardından Ozan Şimdi’nin İBB çalışanı olmadığı ortaya çıktı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun danışmanı Murat Ongun, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada, “Bu soruyu soran kişi İBB çalışanı değil. Özel şirket çalışanıdır. Şirketi ihaleyi alamayınca işine son verildi. Ağabeyi haberleşme büromuzda çalışıyor, amcasının oğlu da polis personelimizden biri. Kendileri ile 4 yıldır uyum içinde çalışıyoruz. Tek bir kriterimiz var; Bu liyakat”o yazdı.

haberaltunhisar.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu