Ekonomi

Petrol Ofisi, İstasyonlarını Yaşam Alanına Dönüştürmek İçin Tchibo İle İşbirliği Yapıyor

Tchibo anlaşmalı istasyon sayısı 500’e ulaşan Petrol Ofisi Grubu, imzaladığı distribütörlük anlaşmasıyla iş birliğini bir adım öteye taşıyor ve sektörde bir ilke imza atıyor.

İstasyonlarını akaryakıt ikmal merkezlerinden farklı bir lokasyona taşıyarak, istasyonlarını seyahatleri boyunca tüm ihtiyaçlarını karşılayabilecekleri yaşam alanlarına dönüştüren Türkiye’nin enerji altyapı kümesi Petrol Ofisi, dünyaca ünlü kahve markasıyla değerli bir anlaşmaya imza attı. Tchibo.

Yapılan açıklamaya göre, şubesinde bir ilk olan marka ile yapılan anlaşma kapsamında; Petrol Ofisi bayi ve iş ortaklarının kahve ürünleri ve makineleri artık Petrol Ofisi tarafından doğrudan Tchibo’dan tedarik edilecek. Bu sayede paydaşlarının karlılığını ve hizmet kalitesini artırmayı hedefleyen Petrol Ofisi Grubu, kısa vadede markanın bulunduğu istasyon sayısını 600’e çıkarmayı planlıyor. Markanın bulunduğu mevcut 500 istasyonda halen yılda 4 milyondan fazla kahve satılmaktadır.

Anlaşmaya ilişkin açıklama yapan Petrol Ofisi Kümelenmesi CEO’su Mehmet Abbasoğlu, “Akaryakıt sektörünün sadece en büyük dağıtım ağı değil, Türkiye genelinde 2 bine yaklaşan istasyon sayımızla Türkiye’nin en büyük perakende zincirlerinden biriyiz. “Hem ekosistemimizdeki binlerce iş ortağımız için hem de faaliyetlerimizin etki hinterlandındaki sosyo-ekonomik katkımızı artırmak için yatırımlarımızı çeşitlendiriyor ve derinleştiriyoruz. Marka ile yapılan bu sınıfında ilk iş birliğinin temelinde de bu anlayış yatıyor. Her iki taraf da anlaşmanın kendisine hayırlı olmasını diliyorum’ dedi.

Tchibo Türkiye Genel Müdürü Hasan Ulutürk iş birliği hakkında şunları söyledi: “70 yılı aşkın kahve uzmanlığımızla harmanladığımız kahvelerimizle hayatın farklı anlarına keyif ve lezzet katan bir markayız. Gerçek kahve elde ediyoruz. Petrol Ofisi iş ortaklığımız ile dünyanın farklı bölgelerinde yetişen en kaliteli çekirdeklerden Molalara ve seyahatlere tat ve keyif katmak için lezzetimizi sunuyoruz.Hizmet verdiğimiz istasyon ve müşteri sayımız hızla artarken, imzaladığımız yeni anlaşma ile iş birliğini bir adım daha ileriye taşıyacağız.Kahve deneyimine de ortak olacağız.Ayrıca kahve içmek için her zaman bir bahanesi olan kahve severler için daha fazla noktada olacağız. orijinal hizmetler her iki taraf için de iyi olacaktır.” – İSTANBUL

meram-ajans.xyz

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu