Yaşam

Sipahi 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sipahi dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni fragman ne zaman yayınlanacak?

Sipahi CNP Sinema imzalı, ilk bölümü 12 Aralık 2022’de yayınlanan, yönetmenliğini Hakan İnan’ın üstlendiği, senaryosunu Ali Doğançay’ın yazdığı, başrollerini Kaan Yıldırım, Özge Gürel ve Kerem Alışık’ın paylaştığı aksiyon ve zeka Türk televizyon dizisidir. Sipahi 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Sipahi dizisi yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı? Yeni fragman ne zaman yayınlanacak?

SİPAHİ NE ZAMAN, SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA?

Sipahi her Pazartesi saat 20:00’de Show TV’de.

SİPAHİ 6. BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

Sipahi dizisinin bugün yayınlanan 5. bölümünün ardından 6. bölüm fragmanının da yayınlanması bekleniyor. Yeni bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı.

SİPAHİ SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Sipahi’nin 4. Bölümünde; Canan’ın Ali’ye olan merakı artar. Kim olduğundan emin olamaz ve sonunda Ali’nin peşine düşer. Ali ise Canan’a belli etmemek için elinden geleni yapar. Ancak Canan’ın da edindiği bilgilere ihtiyacı vardır. Bu yüzden Ali ve Canan’ın ortasında korner kapma oyunu başlar. Ali ve Yıldırım ise Habtor’un planını bozmaya çalışır. Yıldırım ise kendi geçmişine dair yeni detaylar öğrenir. Davet ile tüm grup için olayların akışı hızlanır. Beklenmedik isimler, tanıdık yüzler ortaya çıkıyor. Yeni tanıdıkların yer alacağı bu bölümde heyecan her saniye artıyor.

SİPAHİ’NİN YENİ BÖLÜMÜNDE NELER OLACAK?

Sipahi 5. Bölüm 2. Fragmanı yayında. Davet gecesinin ardından tansiyon giderek yükselirken Goran, acımasız planlarına hız kesmeden devam eder. Ali, İvan ve Habtor’un aynı masada olduğu anlar dikkat çekerken, silah sesleri heyecanı artırıyor. Çarpıcı gelişmeler merakla bekleniyor.

SİPAHİ KONUSU NEDİR?

Batı’nın karanlık güçlerinin desteklediği ‘Yönetici’ yapılanması Türkiye için açık bir tehdit haline geldi. Türkiye’de kaos yaratacak, halkı korku ve paniğe sevk edecek kanlı terör eylemleri yaşanıyor. Türk ekonomisi çeşitli sınavlardan geçiyor ve ülkenin en savunmasız noktaları Metavarse, dark web, kripto iletişim sistemleri ve internet sistemleri üzerinden siber saldırılara maruz kalıyor. Bu karmaşık ve karmaşık düşman; Ayrıca ülke içinde çok çeşitli grupları aktif olarak kullanır. Milli İstihbarat Teşkilatının Sipahileri bu tehlikenin farkına varır ve hızlı tepki verir.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu