Ekonomi

Tavlı: “Ünye Limanı’ndaki çalışmalar bölgemiz turizmine önemli katkı sağlayacak”

Ünye Ordu Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı, yapılan son çalışmalarla Ünye Limanı’nın ekonomiturizme önemli katkı sağlayacağını söyledi.

Her hafta çeşitli okul ziyaretleri düzenleyen ilçe protokolü, haftanın ilk ziyaretini Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Turizm Otelcilik Proje Okulu’na yaptı. Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Özgür Tokgöz, okulun öğretmen, yönetici ve öğrencileriyle bir araya geldi.

Ziyarette Ünye Kaymakamı Ayhan Işık, “Okulumuzdaki öğretmen, öğrenci ve okul yönetimi ile görüşüyoruz. Burada sorunlar, talepler ve önerileri istişare ediyoruz. Gerçekten örnek bir okul burası.”

Ünye Belediye Başkanı Hüseyin Tavlı ziyarette yaptığı konuşmada öğretmenlere birçok görev ve sorumluluk düştüğüne işaret ederek, “Her zaman söylediğim gibi yerel yönetimler olarak yaptığımız işlerin yerine yenilerini yaparak karşılığı var. Emeği geçenlere teşekkür ediyorum.” fedakarlıklarınız” dedi.

“Ünye Limanı mevcut durumundan çok daha işlevsel hale getirildi”

Ünye Limanı’nın son çalışmalarla ekonomi ve turizm alanına büyük katkı sağlayacağını belirten Başkan Tavlı, “Ordu Büyükşehir Belediye Başkanımız Dr. Bu süreçte 30 geminin aynı anda kullanabileceği bir liman, 3 geminin aynı anda yükleme ve boşaltma yapabileceği bir liman, yükün yüklenmesi ve boşaltılması için bir depolama alanı olarak hizmet vermektedir. Şu anda içinde bulunduğumuz Ünye Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Turizm Otel İşletmeciliği Projesi Okulu ile yakından ilgili olan kısım Ünye’ye ilk kez bir yolcu gemisi gelecek. Önümüzdeki günlerde Ünye Limanı’na varacak olan kruvaziyer ile misafirlerimiz ilçemizi ve ilimizi ziyaret edecekler.”

Ziyarette Kaymakam Işık ve Lider Tavlı da okulda kurulan gastronomi atölyesinin açılışını yaparak verilecek hizmetler hakkında bilgi aldı. – ORDU

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu