Haber

Keşan TSO İzmir’de ‘Travel Turkey’e Katıldı

Erdoğan DEMİR – EDİRNE (İGFA) –Fuara katılan katılımcıların ortasında Keşan TSO Yürütme Konseyi Başkan Yardımcısı Murat Arıkan, Yönetim Kurulu Üyesi Selçuk Ataklı, Meclis Üyesi Mustafa İşmen, Genel Sekreter Yardımcısı Kadir Can Tunç, Basın Yayın Sorumlusu Burak Çakır ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Işık Kalıntaş .

Fuara katılan Keşan TSO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Murat Arıkan, Keşan TSO olarak her yıl olduğu gibi bu yıl da 16.’sı düzenlenen Uluslararası Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda Edirne Belediyesi’nin katkı ve işbirliği.

Bölge turizmini daha iyi ve kaliteli hale getirmek için çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Arıkan, “Bölgemize gelen yerli ve yabancı turist sayısını artırarak, turizm kalitesini yükselterek ve turizmi çeşitlendirerek Saros Körfezi’mize yeni bir ivme kazandıracağız. sektörel talepleri karşılamaktır. Keşan TSO olarak bölgemize her zaman değer katacaktır. Bir şeyler yapmaya çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz” dedi.

International Travel Turkey İzmir Turizm Fuarı’nda konuşan Keşan TSO Meclis Üyesi Mustafa İşmen, bölgenin coğrafi işaret aldığını belirterek; Keşan Sıra Et, İpsala Pilavı, Siğil Bamyası, yöresel eserler, tarihi yerler, doğal güzellikler ve dünyada kendi kendini temizleyen sayılı körfezlerin ortasında yer alan Saros Körfezi’nin bölgemizi tanıtma çabasında olduklarını belirtti. Keşan’ı her zaman ve her yerde geliştirmek ve değiştirmek için. Tanıtıma devam edeceklerini söyledi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu