İş

PNC Bank Kurumsal Bankacılığın yeni başkanını atadı

PITTSBURGH – PNC Bank, Michael Thomas’ı hemen geçerli olmak üzere Kurumsal ve Kurumsal Bankacılık (C&IB) bölümünün yeni başkanı olarak atadı. PNC’de 27 yıldır görev yapan Thomas, 20 Şubat 2024’te başkanlığa yükselen Michael P. Lyons’tan görevi devralıyor.

Thomas’ın PNC’deki kapsamlı deneyimi, Borç Sermaye Piyasaları ve Gayrimenkul Bankacılığı alanlarındaki liderlik rollerini de içeriyor. 2020’den bu yana PNC’nin Gayrimenkul işine liderlik eden Thomas, teknoloji geliştirmelerine, BBVA USA’nın satın alınmasının ardından entegrasyon çabalarına ve uygun fiyatlı konut ve vergi kredisi yatırımları işine yön vermeye odaklandı.

2023 yılında sorumluluklarını Kurumsal Strateji grubunu da kapsayacak şekilde genişleterek PNC’nin çeşitlendirilmiş iş kollarında stratejik girişimlere yardımcı oldu.

PNC Bank Başkanı Michael P. Lyons, Thomas’ın kanıtlanmış geçmiş performansına ve işbirlikçi yaklaşımına atıfta bulunarak C&IB işini yönetme becerisine olan güvenini dile getirdi.

PNC’nin C&IB’si, Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’daki müşterilerine kredi verme, hazine yönetimi ve sermaye piyasalarıyla ilgili ürünler de dahil olmak üzere geniş bir hizmet yelpazesi sunmaktadır. En büyük ticari ve endüstriyel gayrimenkul kreditörlerinden biridir ve ABD’de hazine yönetimi hizmetlerinin önde gelen sağlayıcılarından biridir.

PNC Bank’ın ana şirketi olan PNC Financial Services Group, Inc. (NYSE: PNC), çeşitli bankacılık, varlık yönetimi ve varlık yönetimi hizmetleriyle müşterilerine ve topluluklarına hizmet vermeye kendini adamış, ABD’deki en büyük çeşitlendirilmiş finansal hizmetler kurumlarından biri olarak tanınmaktadır.

Bu liderlik değişimi, PNC’nin kurumsal müşterilerine ve stratejik büyümesine yönelik devam eden taahhüdünün bir parçasıdır. Bu raporda yer alan bilgiler PNC Bank’ın basın açıklamasına dayanmaktadır.

Bu makale yapay zekanın desteğiyle oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından incelenmiştir. Daha fazla bilgi için Şart ve Koşullar bölümümüze bakın.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu