Haber

Şanlıurfa’da çöken binada arama kurtarma çalışmaları başlatıldı

Şanlıurfa’da çöken binada arama kurtarma çalışmaları başlatıldı

Şanlıurfa’da ağır hasarlı binanın çökmesi kameralara yansıdı

ŞANLIURFA – Şanlıurfa’da daha önce boşaltıldığı belirlenen 6 katlı bina ağır hasar gördüğü için çöktü. Olayın ardından olay yerine çok sayıda ekip sevk edilirken, tedbir amaçlı arama kurtarma çalışmaları başlatıldı. Öte yandan binanın çökme anı kameralara yansıdı.

Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremde Şanlıurfa’nın merkez Haliliye ilçesine bağlı Bahçelievler Mahallesi’nde 6 katlı bir bina çöktü ve ağır hasar gördü. Binanın gürültüyle çökmesinin ardından ortalığı toz bulutu kaplarken, olay yerine çok sayıda arama kurtarma ekibi sevk edildi. CHP Şanlıurfa İl Başkanlığı’nın bulunduğu binada hassas dinleme yapıldığı, arama kurtarma çalışmalarının başlatıldığı öğrenildi.

Öte yandan sosyal medya hesabından olayla ilgili açıklama yapan Şanlıurfa Valisi Salih Ayhan, “Haliliye ilçemiz Atatürk Caddesi üzerinde ağır hasarlı bir bina yıkılmıştır. Ne olur ne olmaz arama kurtarma çalışmalarımız devam ediyor. Hızlı bir şekilde enkaz altında çalışma başlatıldı ve tüm ekiplerimiz olay yerinde.”

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu