Haber

Son Dakika: Trabzonspor’da Ahmet Ağaoğlu’nun dönemi sona erdi

Olağanüstü Genel Kurul’a katılma kararı alan Trabzonspor lideri Ahmet Ağaoğlu, görevinden istifa ettiğini açıkladı.

“BUGÜN İTİBARİYLE GÖREVİMDEN İSTİFA ETTİM”

Ahmet Ağaoğlu yaptığı açıklamada, “Genel Kurul kararı talep eden arkadaşlarımızın süreci 2012 yılında yürütecekleri düşüncesiyle bugün itibariyle Trabzonspor Kulüpler Birliği Başkanlığından ve bağlı şirketlerimizdeki görevlerimden istifa etmiş bulunmaktayım. sağlıklı bir şekilde ve rahat bir çalışma ortamında kongreye hazırlanın.” sözlerini kullandı.

Ahmet Ağaoğlu’nun açıklamasının tamamı şöyle:

“MİNNETTARLIĞIMI VE MİNNETTARLIĞIMI BEKLİYORUM”

Öncelikle görevde bulunduğum beş yıllık süreçte maddi ve manevi hiçbir fedakârlıktan kaçınmadım, hep takviyeler verdim; 1. Süper Lig, 1. Türkiye Kupası ve 2. Süper Kupa şampiyonluklarında en büyük paya sahip olan tüm Yönetim Kurulu Üyesi arkadaşlarıma, bizleri bu göreve layık gören değerli delegelerimize ve Genel Kurulumuza, tüm meclis başkanlarımıza, kurucu üyelerimize, geçmiş liderlerimize, hocalarımıza ve oyuncularımıza, idari ekibimize, tüm kulüp çalışanlarımıza, yerel ve ulusal basına; Kıymetli Valimize, Sayın Büyükşehir Belediye Başkanımıza ve tüm ilçe belediye başkanlarına, 8. şampiyonluğumuzda en büyük paya sahip olan vefalı Trabzonspor taraftarlarına ve emeği geçen değerli büyüklerime en kalbi şükran ve şükranlarımı sunuyorum. üzerimdeki çaba.

“HAYATIMDA YAŞAYABİLECEĞİM EN ONURLU MİSYON”

Beş yıl boyunca çok sevdiğim kulübüme lider olarak hizmet etmek hayatımın en onurlu misyonuydu. Benden sonra göreve gelecek olan dost ve büyüklerimin kulübümüzü çok daha yükseklere taşıyacaklarına ve başarı ile yöneteceklerine tüm kalbimle inanıyorum. Grubumuzdan bizden sonra gelecek lider ve yöneticilerin her zamankinden daha fazla destek olmaları en büyük temennimdir.

Hepimizin çok iyi bildiği gibi elde ettiğimiz başarılar birlik ve beraberlik içinde omuz omuza verdiğimiz çabaların sonucunda elde edilmiştir. Unutulmamalıdır ki; bireyler gelir geçer, önemli olan Trabzonspor’dur, Trabzonspor’un başarısıdır.

haber-cankaya.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu