Teknoloji

Ünlü şarkıcı Taylor Swift’in hayranları inanılmaz bir depreme neden oldu

Geçenlerde Seattle’da bir sismolog tarafından beklenmedik bir “deprem” kaydedildi. Ancak bu sarsıntının hatası tektonik levhaların hareketi değildi; Swifties’in (Taylor Swift hayranları) Shake It Off’uydu.

CNN’in haberine göre Taylor Swift konserleri ” hızlı deprem”, sismolog Jackie Kaplan-AuerbachSeattle Seahawks hayranları tarafından 2011 yılında kaydedilmiştir” Canavar Depremi” (Canavar Sarsıntısı) sadece bir gürleme hakkında görünüyordu.

Caplan-Auerbach, Swifties’in sarsıntısının Seahawks’ın iki katı olduğunu ve müziğin kendisinin yanı sıra hayranların da sonucu olan çok daha ritmik bir iniş ve çıkış modeline sahip olduğunu söylüyor. Sismograflar, depremler sırasında, tektonik plakaların büyük bir güç açığa çıkararak sürtüşme yarattığı ve hapsettiği Dünya’nın hareketini ölçer. Ancak Swift Quake adı verilen sarsıntının nedeni Taylor Swift’tir.

Denver’daki bir konsere gelen hayranların uzaydan görülebildiği bildirildiğine göre, Swift hayranları son Eras türü sırasında ilk kez haberlerde yer almıyor. uydu görüntüleri, Mile High stadyumu 70.000’den fazla hayranla doluve tipik Swift hayranlarının bağlılığını gösterdi.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Başa dön tuşu